0

FAQ

SOALAN LAZIM MENGENAI PHERO-X

pherox ni apa?

minyak wangi yang ada campuran pheromone.

pheromone tu apa?

Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan manusia untuk berkomunikasi. Melalui kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkah laku ketika berkomunikasi secara sedar atau tidak, tingkah laku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi. Jadi Pherox ni mengandungi Pheromone manusia yang tulen iaitu jenis (5-Alpha-Androst-16-En-3-One), yang akan membuat wanita yang berada dekat (3-5 kaki) dengan anda merasa tertarik secara spontan.

Macam mana nak pakai pherox ni?

Pakai seperti wangian biasa, pakai hari-hari, pastikan gunakan SETITIK ke DUA TITIK sahaja di pergelangan tangan, selepas itu gosok kan sedikit kemudian sapu pada leher. Tidak perlu titik di baju, kerana pherox (pheromone) hanya bertindak bersama kulit & peluh.

Boleh bawa solat ke?

Boleh. Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan atau alchohol. Tiada Alchohol.Boleh di pakai untuk solat.

Apa kesan-kesan ketara lepas pakai pherox ni?

Seperti testimoni pelanggan-pelanggan yang sudah mengalaminya sendiri, yang pasti anda akan dapat pujian tentang bau, kerana bau pherox tidak seperti wangian biasa, dan seterusnya anda akan mengalami kesan-kesan yang lebih serius seperti diminati, disanjungi, disukai ramai, rasa yakin, lebih aura, senang berurus niaga, orang disekeliling selesa dengan anda, jika sudah berkahwin, pasangan anda akan lebih ghairah ketika bersama.

Apa beza pherox ni dengan yang lain-lain pheromone dekat luar tu (pheromax la, pherlure la, pherone la, dll.)

Phero-X adalah produk yang dipatenkan. Ia mempunyai 8 jenis hormon manusia pada gred paling baik. Formula kepekatannya 25 kali ganda lebih tinggi dari jenama yang lain. Bau lebih best & lebih tahan lama. Kebanyakan jenama lain, mempunyai campuran pheromones yang tidak seimbang.Kebanyakan produk pheromones yang berada di pasaran menggunakan pheromones sintetik haiwan, kerana ia murah. Oleh itu waspada dengan produk pheromone yang murah!! Pherox adalah pheromones manusia yang tinggi nilainya, pada gred yang paling tulen, 100% (androstenone) 5-Alpha-Androst-16-En-3-One dan tiada campuran pheromones lain dan jenama yang lain akan ada campuran air dan tidak pekat.

Ada kesan sampingan ke guna pherox ni?

Tidak ada kesan sampingan, menggunakan bahan natural dan tidak berunsurkan amalan negatif.

CARA PASTIKAN PHERO-X ANDA ORIGINAL

1. Beli hanya daripada pengedar-pengedar sah Phero-X
2. Bahagian atas penutup botol ada cop timbul bertulis ‘Phero-X™️’ dan ‘Russia’. (EMBOSS)
3. Seal dengan hologram sticker nombor siri besar.Jika fake, nombor siri kecil.
4. Screen pada botol Phero-X™️ yang sempurna.Tak menggunakan pelekat.

PHERO-X ORIGINAL ADA QR CODE ?

Bermula Oktober 2018, Phero X ORIGINAL TIDAK LAGI menggunakan QR CODE pada kotak, ini untuk selaraskan semua stock di negara-negara lain seperti di US. Jadi pastikan anda ambil langkah berjaga-jaga supaya tidak tertipu dengan peniaga tiruan di luar sana. Untuk lebih selamat, dapatkan Phero-X™️ anda dari pengedar-pengedar sah kedaipheromone.com.

PHERO X ORIGINAL VS TIRUAN

Sejak kami menjual Phero-X sejak tahun 2007, pelbagai phero-x tiruan di pasaran. Bukan sahaja yang meniru Phero-X itu sendiri, malah menyediakan info-info yang misleading sehingga mengelirukan pengguna. Dapatkan phero-x anda dari pengedar sah sahaja. Tak perlu jimat berapa ringgit, tapi hasilnya tiruan.

PHERO X ADA VERSI LAIN?

Seperti yang kami sudah maklumkan, sejak kami menjual Phero-X sejak tahun 2007, pelbagai phero-x tiruan di pasaran. Ada juga yang menggunakan nama-nama seakan-akan phero-x, dan ada juga yang ‘claim’ ia versi terbaru. Untuk makluman anda, Phero-X tidak ada versi terbaru. Phero X Gold , Phero X Silver atau yang seangkatan dengannya bukanlah Phero-X sebenar. Hati-hati pada produk tiruan yang mungkin tidak mengandungi pheromone.